מתכון מלפפונים חמוצים כי אפשר להכין בבית.

חמוצים הם תוספת טעימה, פריכה וחריפה לכל כריך או המבורגר.

החלק הטוב ביותר הוא שאתה יכול להכין אותם בבית תמורת חלק קטן

מהעלות של חמוצים שנרכשו בחנות.

מאמרים נוספים ממש כאן:

מתכון מלפפונים חמוצים אפשר להכין בבית
מתכון מלפפונים חמוצים

שלבים להכנת מתכון מלפפונים חמוצים

אתה רק צריך לבצע את השלבים הפשוטים הבאים:

אם אתם מחפשים דרך לשמר את החמוצים שלכם.

אולי כדאי לשקול את תהליך השימורים.

הצעד הראשון הוא לעקר את הצנצנות והמכסים.

הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא בסיר עם מים רותחים.

אתה יכול להשתמש במגבת מכסה צנצנת כדי להוציא אותם מהמים הרותחים

ולהכניס אותם למגבת נקייה ולא מלוכלכת.

ואז לאטום אותם במגבת יבשה ונקייה למשך 10 דקות לפחות לפני השימוש.

לאחר מכן, תצטרכו למלא את הצנצנות במלפפון חמוץ.

ולהשאיר כסנטימטר של רווח בראש בחלק העליון של כל צנצנת.

לאחר מכן הוסיפו מעט מי מלח חמים (מיץ חמוצים) לכל צנצנת

כך שתכסה את הירקות לחלוטין. הוסף מספיק תמיסת מלח כך שיהיה בערך 1 אינץ 'מרווח.

ראש בכל צנצנת מהחלק העליון של הנוזל עד למקום.

שבו הוא פוגש את השפה הפנימית של הצנצנת (או היכן שהם אטומים).

שים את המכסים שלך והדק עד שהם פשוט רופפים.

מה הם חמוצים?

חמוצים הם מלפפונים שהושרו בתמיסת מי מלח או בתמיסת חומץ.

תהליך כבישת המלפפונים נעשה כדי לשמר את הירק לשימוש עתידי.

חמוצים הם לא רק מלפפונים. אפשר להכין אותם עם כל דבר.

החל מכרובית ועד גזר, שעועית ירוקה ואפילו בצל.

חמוצים הם מלפפונים שמושרים בתמיסת חומץ או מי מלח.

לעתים קרובות הם כבושים עם תבלינים ועשבי תיבול.

ניתן לאכול מלפפונים אלו טריים, אך הם משמשים יותר.

כמרכיב במנות כגון סלטים, כריכים והמבורגרים.

ניתן לייצר חמוצים ממגוון ירקות כגון כרובית.

שעועית ירוקה, גזר, בצל ומלפפונים.

הם עשויים להיות גם מפירות כמו אבטיח או תפוחים.

מקור המילה "מלפפון חמוץ" אינו ברור.

תיאוריה אחת היא שזה בא מהמילה ההולנדית "פקל", שפירושה "מלח".

תיאוריה נוספת היא שבמקור היא הגיעה מהמילה הצרפתית "פיקאלילי".

שפירושה מנת כרוב כבוש. המילה האנגלית "piccalilli".

תועדה לראשונה בשנת 1737 כאשר היא נאותה כך: piccalli או picclelilly.

רק בשנת 1806 הוא הופיע עם האיות המודרני שלו: piccalilli.

כמה זמן לוקח עד שימורים חמוצים להיות מוכנים?

חמוצים הם אחד מהירקות הפופולריים והמגוונים ביותר.

הם מושלמים לכל מנה וניתן להכין אותם במגוון דרכים.

אחת הדרכים הפופולריות להכין חמוצים היא שימורים.

תהליך הכנת החמוצים הביתיים כולל הרתחה של הירקות.

הוספת תמיסת מי מלח ולאחר מכן איטום בצנצנות או קופסאות שימורים לשימוש מאוחר יותר.

העלות של החמוצים המשומרים היא גבוהה מאד.

אז אנשים תוהים לעתים קרובות איך להכין מתכון חמוצים תוצרת בית משלהם בבית.

מאמר זה יראה לכם כיצד להכין את החמוצים המשומרים שלכם בבית.

ולל כמה זמן לוקח עד שהחמוצים המשומרים יהיו מוכנים.

קופסאות שימורים למתכון חמוצים תוצרת בית הן יקרות: כך מכינים אותן בבית.

חמוצים הם סוג של מזון שניתן לאכול כתוספת או כמנה ראשונה.

הם עשויים ממלפפונים, חומץ ומלח.

תהליך הכבישה יכול לשמר את המלפפונים עד חצי שנה.

אחד מסוגי החמוצים הפופולריים ביותר הוא חמוצים שמיר כשרים.

חמוצים אלה נוצרו על ידי יהודי מזרח אירופה במשך מאות שנים.

ונוצרו כדי לשמר ירקות בחודשי החורף כאשר ירקות טריים לא היו זמינים.

בעבר, אנשים נהגו להכין בעצמם חמוצים תוצרת בית בצנצנות או חריצים בביתם.

אבל עכשיו זה הפך להרבה יותר קל לקנות גרסאות שימורים בחנויות מכולת.

העלות של קופסאות שימורים אלו יכולה להיות למעלה מ-$10-$15.

וזה הרבה יותר יקר מאשר להכין אותם בבית בעצמכם!

מאמר זה יראה לכם כיצד להכין בעצמכם מתכון ביתי.

מחמצת שמיר משומר, כך שתוכלו לחסוך כסף תוך כדי.

נגישות