מתכון אינגליש קיק חלבית טעים במיוחד.

בחלק זה, אדון במתכון לעוגת חלב באנגלית.

זהו מתכון פופולרי מאוד במדינות רבות והוא אחד הקינוחים האהובים ביותר.

מתכון עוגת החלב האנגלית קיים כבר זמן רב.

והוא אחד המתכונים הפופולריים ביותר במדינות רבות, במיוחד בבריטניה.

המתכון הזה קיים כבר הרבה זמן וזה אחד הקינוחים האהובים ביותר.

זהו מתכון קל להכנה שדורש רק מעט מרכיבים הזמינים בכל מזווה מטבח.

המרכיבים העיקריים הנדרשים למנה זו הם קמח, סוכר, ביצים, חמאה וחלב.

בבקשה קראו גם את המאמרים האלו:

מתכון אינגליש קיק חלבית מוכר במרבית העולם
מתכון אינגליש קיק חלבית

מתכון אינגליש קיק חלבית עוגת חלב

היא קינוח מסורתי בסין שחשוב להכיר.

זה גם מאכל פופולרי בטייוואן, הונג קונג, מקאו, מלזיה וסינגפור.

המתכון של עוגת חלב שאני הולך לחלוק איתכם היום הוא המתכון הסודי של משפחתי.

מתכון זה משתמש בחלב מרוכז כמרכיב העיקרי מה שהופך אותו לקרמי ורך במיוחד.

המתיקות של החלב המרוכז מאזנת את המרירות של השוקולד צ'יפס המריר.

כך שלא צריך להוסיף סוכר בכלל!

המתכון של אינגליש קייק חלבי

המתכון לעוגת חלב אינגליש הוא קינוח בריטי מסורתי שקיים מאז שנות ה-1800.

הוא נוצר בטעות בסוף המאה ה-19 בטעות.

כאשר טבח הוסיף חלב לבלילה של עוגת ספוג במקום מים.

וגילה שזה טעים יותר מבעבר.

העוגה הזו מוגשת לרוב עם רפרפת או שמנת.

וניתן לאכול אותה כמו שהיא, או עם קצפת וריבה.

המרכיבים פשוטים וקלים למצוא, מה שהופך את זה לקינוח מצוין להכנה בבית.

עוגת חלב אנגלית היא מתוקה מסורתית של זמן תה באנגליה.

. זה פופולרי גם במדינות כמו קנדה ואוסטרליה.

לעוגה מרקם קליל ואוורירי, מה שהופך אותה לקינוח נהדר לכל אירוע.

המתכון לעוגת אינגליש חלב היא פשוטה.

ודורשת ארבעה מרכיבים בלבד:

יש להקציף את התערובת עד שהיא בהירה ואוורירית.

לפני שמוסיפים את החלב כדי שיהיה לח יותר.

ניתן לאפות את העוגה בתנור או לבשל על גבי הכיריים.

עם סיר מים בתחתית ליצירת אדים.

התוצאה היא ספוג אוורירי המושלם להגשה עם כריכים.

של שעת תה או סתם כנשנוש בפני עצמו!

איך לאפות את מתכון אינגליש קייק חלבי

המתכון הזה הוא של עוגת אינגליש חלב, היא לא מתוקה מדי ויש לה פירור מקסים.

רכיבים:

בחלק זה נלמד אותך איך לאפות את מתכון אינגליש קיק חלבית

המתכון פשוט וקל לביצוע. אתה תצטרך:

נגישות