מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט ירקות שרבים לא מכירים יקשט את שולחן החג.

אספרגוס הוא תוספת פופולרית בארצות הברית.

עם זאת, המתכון הזה שונה ממה שאולי ניסיתם בעבר.

הוא מוגש קר, כך שניתן להכין אותו מבעוד מועד.

וליהנות ממנו על שולחן ארוחת חג ההודיה שלכם.

מנה זו יכולה להיות מוגשת כמנה ראשונה או כתוספת.

לרוטב הוויניגרט יש טעם חריף שמשלים היטב את האספרגוס.

זה גם מוסיף טעם מרענן לארוחה.

מתכון זה כולל גזר מגורר, בצל אדום קצוץ, שמן זית.

חומץ יין לבן, סוכר, מלח ופלפל להכנת הרוטב.

יש פה מאמרים נוספים שכדאי לכם לקרוא:

מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט המאכל של שולחן החג
מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט

מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט אנשים רבים לא יודעים

שאספרגוס הוא ירק שחשוב להכיר אותו.

שמוגש לרוב בשולחן החג וחשוב להכיר.

המתכון שאנו מציגים היום הוא מתכון שונה למנה המסורתית של חג ההודיה.

זה כרוך במנה בריאה, שתהיה מוערכת על ידי כל אלה שרוצים לאכול טוב.

לאספרגוס יש טעם ומרקם מיוחדים מאוד.

מה שהופך אותו למושלם עבור סוג זה של מתכונים.

חשוב להזכיר כי לירק זה יתרונות בריאותיים רבים וניתן לצרוך אותו נא או מבושל.

עבור המתכון הזה, נבשל אותו על מנת שיהיה לו טעם נוסף ולהפוך אותו למעורר תיאבון.

האספרגוס יבושל עם מלח ולאחר מכן יתווסף לרוטב הוויניגרט בתום זמן הבישול.

כדי שהטעם שלו לא ילך לאיבוד בשאר מרכיבי המנה.

אנו ממליצים גם להשתמש במעט מיץ לימון למגע נוסף של טריות במנה שלך!

מתכון האספרגוס המופלא לשולחן החג שלך

המתכון הזה הוא מנה נפלאה ובריאה שאפשר להגיש לשולחן החג שלכם.

האספרגוס משולב ברוטב ויניגרט ירקות, קל להכנה ויגרום למנה הזו להיראות עוד יותר יפה.

לאספרגוס יתרונות רבים, הוא דל בקלוריות, הוא מכיל ויטמין C, B6 ופולאט.

הוא מכיל גם מינרלים כמו אשלגן, מגנזיום וסידן.

רוטב הוויניגרט הירקות בו אנו משתמשים במתכון זה.

מכיל את המרכיבים הבאים:

אספרגוס הוא ירק שהרבה אנשים לא יודעים עליו.

זהו סוג של ירוק, ויש לו גבעול ארוך שצומח מהאדמה

אפשר לאכול אותו נא או מבושל.

ניתן למצוא אותו בצבעים רבים ושונים.

לדוגמה, אספרגוס ירוק הוא הנפוץ ביותר.

אך בחלקם יש פסים סגולים או לבנים עליהם.

הוא משמש לעתים קרובות גם בבישול מכיוון שיש לו טעם עדין מאוד.

וניתן לאכול אותו נא או מבושל.

לאספרגוס יש גם יתרונות בריאותיים רבים כמו היותו עשיר בויטמין C, A, B6, K ופולאט.

יחד עם מינרלים כמו מנגן, זרחן ואבץ.

שכולם חשובים לבריאות השיניים והעצמות.

כמו כן הוא מכיל כמויות גבוהות של סיבים תזונתיים.

אשר מסייעים להורדת רמות הכולסטרול בגוף.

הוראות בישול

מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט ירקות שרבים לא מכירים יקשט את שולחן החג.

אספרגוס הוא אחד מהירקות שרוב האנשים נהנים מהם בתקופה זו של השנה.

. יש לו טעם עדין וניתן לאכול אותו נא, מבושל, מאודה או צלוי.

המתכון למטה מיועד למי שאוהב אותו מבושל ברוטב ויניגרט.

רכיבים:

מתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט איך להגיש אותו?

המתכון הזה הוא דוגמה מצוינת למנה שמוגשת קרה ומושלמת לחגים.

האספרגוס במנה זו יקשט כל שולחן חג.

את רוטב הוויניגרט אפשר להכין מראש ולשמור במקרר.

אפשר להגיש עם ירקות אחרים, כמו סלט ירוק או ירקות בגריל.

או שאפשר להגיש על גבי נתח סלמון או חזה עוף.

המתכון לאספרגוס ברוטב ויניגרט ירקות מושלם לשולחן החג.

הוא מהיר וקל להכנה, וניתן להגיש אותו כמנה ראשונה או כתוספת.

המנה הקלילה והבריאה הזו היא הדרך המושלמת להתחיל את הארוחה שלכם.

. תוכלו להגיש אותו עם כל חלבון שתרצו, או אפילו לבד אם תרצו להשאיר אותו צמחוני.

נגישות