מתכון אורז עם רימונים שייך לשבעת המינים וטעים.

רימונים, שקדים ואורז הם כולם פירות משבעת המינים.

שלושת המרכיבים המשולבים במתכון זה יוצרים מנה מתוקה ומלוחה כאחד.

המתכון קל להכנה וניתן להגיש אותו לארוחת צהריים או ערב.

בבקשה קראו עוד מאמרים מעניינים:

מתכון אורז עם רימונים אוכל משבעת המינים
מתכון אורז עם רימונים

המתכון הוא גם אופציה מצוינת לצמחונים

שכן האגוזים מספקים הרבה חלבון.

רכיבים:

מדריך ליתרונות הבריאותיים של אורז

מאמינים שתורבת אורז כבר יותר מ-5000 שנה.

אורז הוא מזון בסיסי במדינות רבות ברחבי העולם, והוא מצרך חקלאי מרכזי.

אורז גדל בלפחות 107 מדינות וטריטוריות.

ניתן לבשל אורז עם מגוון נוזלים, כולל מים, חלב, חלב סויה, מרק עוף או ציר.

ישנם סוגים רבים ושונים של אורז לבחירה: אורז לבן, חום ואדום.

גרגר ארוך או גרגר קצר; ואורז רגיל או אינסטנט.

סוג האורז שתבחר יהיה תלוי איך אתה רוצה לבשל אותו.

ועם מה אתה הולך לאכול אותו.

אורז הוא מזון בסיסי עבור מדינות רבות.

זהו מקור חשוב לתזונה וניתן לעשות זאת בדרכים רבות.

מאמר זה יתמקד ביתרונות הבריאותיים של אורז.

וכיצד לבשל אותו בצורה שתדגיש את היתרונות התזונתיים שלו.

רימונים מלאים בנוגדי חמצון, המסייעים להילחם בדלקות.

ולהגן על התאים מפני נזק. שקדים עשירים בויטמין E.

המסייע בוויסות רמות הכולסטרול, וכן חומצות שומן אומגה 3 המסייעות בשיפור בריאות הלב.

מתכון אורז עם רימונים שחשוב להכיר

הרימון הוא פרי שתורבת במזרח התיכון ובאזור הים התיכון עוד מימי קדם.

הוא הוכנס לספרד על ידי המורים ולסיציליה על ידי הערבים.

הזנים הידועים ביותר גדלים בארצות הברית, איראן, הודו וישראל.

רימונים עשירים בויטמינים A, C ו-E; הם מכילים גם אשלגן, נוגדי חמצון.

פוליפנולים וחומצה אלגית. הם שימשו במשך מאות שנים כתרופה עממית למחלות כבד.

הזרעים של פרי זה אכילים כשהם עדיין לא בשלים.

אך הופכים מרים מכדי לאכול כשהם בשלים לחלוטין.

שקדים גדלים על עצים השייכים לסוג Prunus (מתוכם יש כ-30 מינים).

מקורם מאסיה הקטנה או סוריה והוכנסו לאנגליה לראשונה בשנת 1720

על ידי פיליפ מילר לאחר שחזר מטורקיה עם עצי שקד שכבר נשאו פרי.

אורז הוא מזון בסיסי במדינות רבות, אבל האם ידעת שיש הרבה סוגים שונים?

המתכון שאני הולך לחלוק איתכם היום הוא לאורז עם רימונים ושקדים.

מנה זו היא דוגמה מושלמת לטעימות שניתן להשיג בשילוב בין תרבויות ומטבחים שונים.

הוא הותאם ממתכון פרסי עתיק, שהוכן במקור עם טלה, סוכר וזעפרן.

המרכיבים במנה זו הם:

נגישות