מתכון עוגת שוקולד אגוזים הוא מתכון טעים שכולם צריכים להכין.
זהו המתכון האולטימטיבי המתאים עם ציפוי גבינת שמנת.
הוא עשיר, לח וטעים לחלוטין ורבים מעונייינים בו.
המתכון מכיל מרכיב סודי שיעשה לו טעם של גן עדן.
כל שעליכם לעשות הוא לבצע את השלבים הבאים והתוצאה תהיה מושלמת!
בבקשה מאמרים נוספים כאן:
- מתכון פסטה עם בשר מעושן ושמנת פסטה לא שגרתית לארוחת צהריים קלילה
- הזמנת פירות וירקות באינטרנט בנוחות ובקלות מכל מקום בלחיצת כפתור
זו הרשימה של מתכון עוגת שוקולד אגוזים
רכיבים:
- 1 כוס חמאה מומסת
- 1 כוס סוכר חום
- 2 ביצים
- 2 כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית מלח
- 3/4 כוס צ'יפס או נתחי שוקולד חלב (אופציונלי)
- 1/2 כוס אגוזים קצוצים (אופציונלי)
המתכון השווה ביותר
הוא אחד המתכונים הפופולריים ביותר באתר Nuts.com, ומסיבה טובה.
זה דקדנטי, זה עשיר, וטעמו כמו מיליון דולר.
אגוזי המלך בעוגה הזו מעניקים לה קראנץ' משביע שמחמיא לבלילת עוגת השוקולד הלחה.
ציפוי גבינת השמנת הוא חריף ופשוט מתוק מספיק כדי לאזן את העושר של הקינוח הזה.
רכיבים:
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס חמאה
- 2 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית מלח 1/2 כוס אבקת קקאו (לא ממותקת)
- 2 כפיות תמצית וניל או ממרח וניל (או 1 כף)
המדריך האולטימטיבי למתכון לעוגת שוקולד אגוזים
יש מתכון טעים, אבקת קקאו ושוקולד מריר.
המתכון פשוט להכנה והוא מושלם למי שמחפש קינוח בטעם של חיבוק חם.
זה הוא המדריך האולטימטיבי למתכון לעוגת שוקולד אגוזי מלך.
המתכון הזה פשוט להכנה ויש לו טעם של חיבוק חם.
הוא מתכון שחובבי השוקולד יכינו כל יום.
זה המדריך האולטימטיבי לעוגה הכי טעימה שקיימת.
מתכון לקינוח שוקולד קינוח אגוזי לחגים
לא קל לעמוד בפיתוי של קינוח שוקולד.
במקרה זה נציע לכםל עוגה טעימה שתגרום לכם לחשוב עליה כל יום.
המרכיבים פשוטים וזמינים בכל חנות מכולת.
השלבים קלים לביצוע והתוצאה מתגמלת מאוד.
אז אם אתם רוצים לשמח את חבריכם עם קינוח קל, זה המתכון בשבילכם!
המתכון שאוהבי השוקולד יכינו כל יום:
- מתכון לעוגת שוקולד אגוזים
- קינוח אגוזים לחגים
- קינוחי חג עם ביצה
רכיבים:
- 1 כוס סוכר
- 2 ביצים
- 1 כוס קמח לכל מטרה
- ½ כפית סודה לשתייה
- ¼ כפית מלח
- 2 אונקיות של שוקולד לא ממותק,
- מומס ומקורר מעט (אני השתמשתי בבייקר'ס)
- ½ כוס חלב או מים
- ¼ כוס שמן צמחי (אני השתמשתי בשמן זית)
- 1 כף תמצית וניל (אני השתמשתי בתמצית שקדים)