מתכון לאגסים בדבש ולימון הוא שילוב של מתוק וחמוץ.
האוהבים ילקקקו את האצבעות ולכן כדאי לנסות.
הדבר הראשון שצריך לעשות הוא לקלף את האגסים.
לאחר מכן חותכים אותם לפרוסות דקות. לאחר מכן,
אתה צריך לצפות אותם עם קצת סוכר ומיץ לימון.
לבסוף, מוסיפים את האגסים לסיר עם דבש ומים, תוך ערבוב עד שהם מבושלים.
זהו מתכון לאגסים בדבש ולימון, שילוב של חמוץ מתוק.
מאמרים נוספים ממש כאן:
- מתכון אנטריקוט מגולגל במילוי ירקות שורש 5 מוצרים לא שגרתיים לבשר עם טעם מיוחד
- מתכון פסטה עם בשר מעושן ושמנת פסטה לא שגרתית לארוחת צהריים קלילה
כל השלבים להכנת עוגה טעימה
רכיבים:
- 2 אגסים בשלים
- 4 כפות דבש
- 4 כפות מיץ לימון
- 1 כף מים
- קצת קינמון לפי הטעם (לא חובה)
הכנה:
- חותכים את האגסים לחצאים, מסירים את הגרעינים וחותכים אותם לקוביות קטנות
- שמים אותם בסיר עם שאר החומרים ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות
- מגישים עם קצת גלידה או יוגורט
מתכון אגסים בדבש ולימון איך להכין עוגה עם אגסים
זה שילוב של חמוץ מתוק.ורבים אוהבים את זה.
האוהבים ילקקו את האצבעות לאחר שיטעמו את העוגה הטעימה הזו.
רכיבים:
- 1 כוס חמאה, מרוככת
- 2 כוסות סוכר
- 4 ביצים
- 2 כפיות תמצית וניל
- 3 כוסות קמח לכל מטרה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית מלח
- 3 כפות מיץ לימון
- 3 כפות דבש
- 5 אגסים בינוניים, קלופים ופרוסים דק
מתכון אגסים בדבש ולימון אגסים חמוצים
המתכון הזה מיועד לאגסים כבושים, שילוב של מתוק וחמוץ.
האוהבים ילקקו את האצבעות.
רכיבים:
- 1 כוס דבש
- 1 לימון
- 1/2 כפית אבקת קינמון
- 4 כוסות מים
- 2 כוסות סוכר
- 6 תרמילי הל ירוקים (כתושים)
- 3 אינץ' ג'ינג'ר טרי (מגורר)
- 6 שיני שום (מגורדות)
- 6 צ'ילי ירוק (פרוס)
- 5 גרגירי פלפל שחור (כתושים) -2 כפיות מלח
המתכון הזה הוא דוגמה טובה לאופן שבו השילוב של מתוק וחמוץ.
הוא המפתח להפיכת המנות לטעם טוב.
האגסים מבושלים בדבש ולימון והופכים לרכים.
מה שהופך אותם לרכים ומתוקים עם טעם לוואי חמצמץ.
כדי להכין את המנה הזו, אתה צריך:
- קולפים את האגסים
- חותכים אותם לקוביות
- הוסף סוכר
- הוסף מים
- מבשלים עד לריכוך
- הוסף דבש
- להוסיף מיץ לימון
הכנת העוגה
העוגה הזו היא מיוחדת שילוב של חמוץ מתוק.
אגסים הם פרי שאהוב על רבים. יש להם טעם חמוץ מתוק.
שהופך אותם למושלמים לקינוחים ולכן רבים מכינים אותם.
המתכון הזה מיועד לעוגה עם אגסים, שעשויה מחמאה, סוכר, ביצים, קמח ואגסים.
כדי להפוך את העוגה לטעימה עוד יותר הוספנו לבלילה דבש ומיץ לימון.